Watch Medier

Zetland runder 20.000 medlemmer og har kurs mod overskud i 2020

Efter at have nået breakeven sidste år har det digitale nyhedsmedie Zetland kurs mod endnu et overskud. Men modsat 2019-resultatet er det alene drevet af kerneforretningen, lyder det fra direktør.

Tav Klitgaard har været adm. direktør for Zetland siden maj 2020. | Foto: Nicolai Oreskov Westh

2020 har budt på fremgang i antallet af abonnenter hos online-mediet Zetland, der i 2016 relancerede sig selv som dagligt nyhedsmedie.

Antallet af abonnenter - eller medlemmer, som Zetland kalder det - har nu rundet 20.000, og Zetland har kurs mod sit andet overskud, efter 2019 bød på det første af slagsen i selskabets historie, oplyser adm. direktør Tav Klitgaard.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs