Trods massiv nedgang i foodservice gik Dagrofa frem i 2020

Tallene er endnu ikke gjort endeligt op, men trods en nedgang på 900 mio. kr. i salget til restauranter, kantiner og andre storkøkkener melder Dagrofa-topchef Tomas Pietrangeli om bedring i 2020. Han forventer snarligt overskud i koncernen.
Dagrofa-topchef, Tomas Pietrangeli. | Foto: Gregers Tycho/ERH
Dagrofa-topchef, Tomas Pietrangeli. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Efter otte år med underskud regner Dagrofa-topchef Tomas Pietrangeli fortsat med, at 2021 bliver året, hvor dagligvarekoncernen med kæderne Meny og Spar skal levere sorte tal til ejerne.

Det siger han ifølge Dansk Handelsblad oven på et 2020, hvor en 900 mio. kr. stor omsætningsnedgang i Dagrofa Foodservice, som leverer til restauranter, kantiner og storkøkkener, ikke har været nok til at trække hele koncernen ned.

"Samlet set er Dagrofa i vækst i 2020, ikke overraskende drevet af en rekordomsætning i vores detailforretning, som har været helt ekstraordinært god. Vi er vokset med 10 pct. i detail. Markedet er vokset med omkring 8 pct., så det har også betydet, at vi har taget markedsandele," siger Tomas Pietrangeli .

I 2019 leverede Dagrofa et underskud på 122 mio. kr.

Coronakrisen har sat blus under antallet af små købmænd Dagrofa investerer millionbeløb i købmandskæde Supermarkedskoncern ekspanderer for første gang i ti år 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også