Watch Medier

Efter tilbagegang vil NNIT-topchef styrke væksten med opkøb

NNIT lukker døren til et udfordrende 2020 med fald i omsætbning og overskud. Når corona-situationen er under kontrol, vil topchef Per Kogut rette blikket mod nye opkøb.

Peter Kogut er super-optimist for 2021 og glad for, at 2020 er bag ham. | Foto: PR

NNIT skal tilbage på vækstsporet i 2021. Det fastslår topchef Per Kogut oven på offentliggørelsen af it-selskabets regnskab for det forgangne år.

"Vi er kommet ind i 2021 med en god flyvehøjde. Vi har et meget højt aktivitetsniveau over for eksisterende og nye kunder, så vi er rimelig fortrøstningsfulde. Det er klart, at det er lidt af en mavepuster at corona-tiltagene bliver forlænget, men forhåbentlig er det kun en måned," siger NNIT-topchefen til ITWatch og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs