Watch Medier

PFA leverer markant bedre driftsresultat – smertensbarn forbedret med 1,4 milliarder

Landets største kommercielle pensionsselskab, PFA, er kommet gennem 2020 med bedre resultat end 2019. Særligt den tabsgivende forretning for syge- og ulykkesforsikringer er forbedret. Alligevel siger topchefen: "2020 er et år, vi aldrig vil glemme."

Adm. direktør i PFA, Allan Polack | Foto: Niels Hougaard/ERH

Pensionsselskabet PFA har forbedret bundlinjen for 2020 i forhold til 2019. 180 mio. kr. er overskuddet efter skat mod 70 mio. kr. året før.

Særligt syge- og ulykkesområdet, der i flere år har været pensionssektorens smertensbarn, er forbedret med hele 1,4 mia. kr., men lander dog stadig på et underskud på 841 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs