Watch Medier

Just Eat omsatte 54 procent mere i 2020

Der har været fuld fart på at bringe mad ud hos Just Eat under corona-krisen. Madleveringstjenestens 2020-regnskab overgår analytikernes forventninger.

Foto: Clara Margais/AP/Ritzau Scanpix

Just Eat oplevede markant fremgang på 54 pct. i omsætningen i 2020 sammenlignet med året før. Det fremgår af madleveringstjenestens regnskab, der er blevet offentliggjort onsdag morgen.

Selskabets samlede omsætning landede i corona-året på 2,4 mia. euro, svarende til omtrent 17,8 mia. kr., hvilket desuden var nok til at slå analytikernes estimat på 2,38 mia. euro.

Det justerede driftsresultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) endte på 256 mio. euro., hvilket svarer til 1,9 mia. kr. Her havde analytikerne ventet 239,4 mio. euro.

Desuden var det en fremgang på 18 pct. fra året før.

Just Eat-aktien er børsnoteret i London.

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs