Watch Medier

Arla-chef venter mindre britisk vækst: "Den varer næppe ved"

Mens meget er gået bedre end ventet i 2020, skuer Arla ind i en mere afdæmpet fremtid i Storbritannien. "Det var simpelthen bare en helt særlig periode," siger chef for Arlas europæiske forretning.

Under pandemien har de britiske forbrugere spist frokost hjemme og derfor brugt mere smør. Det kan man mærke hos Arla. | Foto: Jacob Gronholt-Pedersen/Reuters/Ritzau Scanpix

Pandemiens rygvinde og briternes sandwichsult gav både Lurpak og Arla kronede dage i Storbritannien. Til trods for udfordringerne ved et britisk farvel til EU kunne den europæiskejede mejerikoncern med hovedsæde i Danmark således melde om en fremgang på 13 pct. i den britiske forretning.

Men den ekstraordinære vækst slutter her. Sådan lyder den overordnede vurdering fra mejerikæmpens europæiske direktør, Peter Giørtz-Carlsen, i et interview med FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs