Watch Medier

Coloplast viser fremgang over hele linjen

Der er vækst på alle fire forretningsområder hos Coloplast i tredje kvartal af det skæve regnskabsår 2020/2021. Medicoselskabet præciserer samtidig forventningerne til resten af året.

Foto: Coloplast / PR

Alle fire forretningsområder hos Coloplast har oplevet fremgang i tredje kvartal.

Det viser medicoselskabets kvartalsregnskab, der er blevet offentliggjort onsdag middag, og som dækker tredje kvartal af det skæve regnskabsår 2020/2021.

Her oplyses det samtidig, at selskabet præciserer dets forventninger til året, så der nu forventes en organisk omsætningsvækst i den lave ende af intervallet 7 til 8 pct. i faste valutakurser, mens den rapporterede vækst i kroner fortsat forventes at blive mellem 4 og 5 pct.

Samtidig meddeler selskabet nu, at den rapporterede overskudsgrad før særlige poster forventes at ligge i den høje ende af intervallet 32-33 pct., og efter særlig poster ventes den at ligge i den høje ende af intervallet 31-32 pct.

Fremgang over hele linjen

Som nævnt viste alle Coloplasts fire forretningsområder fremgang i tredje kvartal.

Således opnåede medicoselskabets største forretningsben i form af stomiforretningen et salg på 1915 mio. kr. i tredje kvartal mod 1870 mio. kr. i samme periode året før, mens den organiske vækst – der er uden valutakursudsving og opkøb – endte på 4 pct. i forretningsbenet.

For det næststørste forretningsben i form af kontinensforretningen endte omsætningen i tredje kvartal på 1744 mio. kr., hvilket er et hak op i forhold til samme kvartal året før, hvor den lød på 1680 mio. kr. Samtidig endte den organiske vækst i tredje kvartal på 5 pct.

Den helt store fremgang kom dog fra urologiforretningen, der i tredje kvartal oplevede en organisk vækst på 82 pct. samt et salg på 542 mio. kr. mod 313 mio. kr. i samme periode året før.

I hud- og sårplejeforretningen oplevede Coloplast i tredje kvartal et salg på 634 og en organisk vækst på 17 pct.

 

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs