Watch Medier

Green Hydrogen-chef: Nedjustering skyldes ren forskydning af ordrer

Der er tale om en engangshændelse og en forskydning af, hvornår omsætning realiseres - og ikke om salg, der bortfalder, lyder det fra den adm. direktør.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

En uheldig og skuffende forskydning af leverancen af produkter fra Green Hydrogen Systems fik onsdag aften selskabet til at nedjustere forventningerne.

Men der er tale om en engangshændelse og en forskydning af realiseringen af omsætningen og opskaleringen af selskabet - og ikke om salg, der bortfalder.

Det forsikrer Sebastian Koks Andreassen, der er administrerende direktør hos Green Hydrogen Systems, på en telekonference torsdag.

"Jeg er naturligvis skuffet over, at de her udfordringer har forårsaget forsinkelser. De var i sagens natur uforudsete. Men vi taler om et skifte i realiseringen af omsætning. Det er ikke omsætning, der bortfalder," siger topchefen.

Forsinkelserne skyldes både vanskeligheder med det endelige produktdesign, hvor Green Hydrogen Systems har udskiftet komponenter i sin A-produktserie, og samtidig er rekrutteringen af nyt personale til opskalering af selskabets aktiviteter også gået langsommere end ventet.

Green Hydrogen Systems venter dog ikke, at der vil være en spill over-effekt til 2022, også selv om gode dele af de leverancer, der skulle være faldet i år, nu først bliver leveret efter årsskiftet.

"Med den viden, som vi har nu, føler vi os overbeviste om, at vi er i stand til at levere på planerne herfra," siger Sebastian Koks Andreassen.

"Jeg kan naturligvis ikke fuldstændig udelukke, at vi kan møde udfordringer, som vi ikke kender lige nu. Men vi føler os lige nu overbeviste om, at vi kan levere på den her plan," fortsætter Green Hydrogen Systems-topchefen.

Green Hydrogen Systems nedjusterer kraftigt efter forsinkelse

Green Hydrogen opnår tilskud til udvikling af elektrolysator 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs