Watch Medier

Coloplast-arving får overskud på knap 5 milliarder

En af landets rigeste mænd, Niels Peter Louis-Hansen, får et overskud på knap 5 mia. kr. i sit personlige holdingselskab, som ikke omfatter 20 procents ejerandelen i Coloplast.

Niels Peter Louis-Hansens forældre stiftede Coloplast i 1950'erne. | Foto: Coloplast / PR

Takket være afkast på investeringer mangedobler selskabet N.P. Louis-Hansen i  regnskabsåret 2020/21 overskuddet til lige knap 5 mia. kr. mod på 1,2 mia. kr. i det forudgående regnskabsår, skriver erhvervsmediet Finans.

Selskabet, der fungerer som holdingselskab for Coloplast-arvingen Niels Peter Louis-Hansen, har nu en egenkapital på over 14 mia. kr., selv om det ikke rummer hans ejerandel på 20 pct. af medicoselskabet Coloplast.

Foruden investeringer i ejendomsselskaber og selskaber inden for affald og biotek kommer den primære indtjening i holdingselskabet fra ejerskabet af medicoselskabet Ambu, fremgår det.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs