Watch Medier

Børsnoteret ejendomsselskab varsler rekord i år og fremgang igen næste år

Det børsnoterede ejendomsselskab Copenhagen Capital med mursten for knap 1 mia. kr. sætter for første gang resultatforventninger til 2022.

"Regnskabsåret 2021 tegner til at blive det bedste for Copenhagen Capital nogensinde," siger direktør i selskabet Rasmus Greis. | Foto: PR

Copenhagen Capital er fortsat på vej mod sit bedste resultat nogensinde, og ser mulighed for en yderligere mindre forbedring næste år.

Det fremgår af en kortfattet periodemeddelelse for tredje kvartal, der ikke indeholder tal for tredje kvartal.

"Regnskabsåret 2021 tegner til at blive det bedste for Copenhagen Capital nogensinde," siger direktør i selskabet Rasmus Greis ifølge meddelelsen.

I år venter ejendomsselskabet et resultat af primær drift før værdiregulering af ejendomme og gæld, EBVAT, i niveauet 16-19 mio. kr.

For 2022 venter selskabet et resultat af primær drift mellem 17 mio. og 20 mio. kr. ligeledes opgjort før værdiregulering af selskabets ejendomme og regulering af gæld til markedsværdi og skat.

Copenhagen Capital giver kapitalfond en kurv: "Vi søger ikke en afviklingssituation"

Kapitalfond vil købe Copenhagen Capital – bestyrelsen afviser bud

Frasalg løfter bundlinjen hos Copenhagen Capital

Copenhagen Capital finder ny direktør i egne rækker 

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs