Watch Medier

Børsnoteret ejendomsselskab varsler rekord i år og fremgang igen næste år

Det børsnoterede ejendomsselskab Copenhagen Capital med mursten for knap 1 mia. kr. sætter for første gang resultatforventninger til 2022.

"Regnskabsåret 2021 tegner til at blive det bedste for Copenhagen Capital nogensinde," siger direktør i selskabet Rasmus Greis. | Foto: PR

Copenhagen Capital er fortsat på vej mod sit bedste resultat nogensinde, og ser mulighed for en yderligere mindre forbedring næste år.

Det fremgår af en kortfattet periodemeddelelse for tredje kvartal, der ikke indeholder tal for tredje kvartal.

"Regnskabsåret 2021 tegner til at blive det bedste for Copenhagen Capital nogensinde," siger direktør i selskabet Rasmus Greis ifølge meddelelsen.

I år venter ejendomsselskabet et resultat af primær drift før værdiregulering af ejendomme og gæld, EBVAT, i niveauet 16-19 mio. kr.

For 2022 venter selskabet et resultat af primær drift mellem 17 mio. og 20 mio. kr. ligeledes opgjort før værdiregulering af selskabets ejendomme og regulering af gæld til markedsværdi og skat.

Copenhagen Capital giver kapitalfond en kurv: "Vi søger ikke en afviklingssituation"

Kapitalfond vil købe Copenhagen Capital – bestyrelsen afviser bud

Frasalg løfter bundlinjen hos Copenhagen Capital

Copenhagen Capital finder ny direktør i egne rækker 

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs