Watch Medier

Tre år efter fusionen af Widex og Sivantos går en ny fase i gang

Til marts er det gået tre år siden fusionen, der bragte hørekoncernen WS Audiology år til verden. I dag taler adm. direktør Eric Bernard om et ”gearskifte”, der skal styrke trivsel og engagement yderligere blandt medarbejderne, og paradoksalt nok har covid-19 været med at accelerere processen.

"Vi er næsten færdige med år tre efter fusionen, så vi taler ikke længere om synergier," siger Eric Bernard, der er adm. direktør i WSA. | Foto: WS Audiology / PR

Om under tre måneder runder WS Audiology (WSA) treårsdagen for den store fusion, der bragte danske Widex og tyske Sivantos sammen i et høreapparatselskab.

Og selv om coronakrisen har været et grundvilkår i størstedelen af WSA's levetid, står hørekæmpen nu et sted, hvor integrationen af de to selskaber stort set er gennemført, lyder det fra Eric Bernard, adm. direktør i WSA.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs