Watch Medier

Too Good To Go er blandt verdens mest populære mad-apps

Madspildsappen Too Good To Go træder ind på en meget fornem liste over mest downloadede apps på verdensplan. 21 mio. gange er den blevet downloaded.

Too Good To Go er nu aktiv i en række store byer i USA. | Foto: Too Good To Go / PR

Den danske madspildsapp Too Good To Go er kommet ind i top ti over de mest downloadede apps i hele verden inden for kategorien mad og drikke.

Det fremgår af en opgørelse, som analysevirksomheden Apptopia har lavet over de mest downloadede apps fra Apples App Store og Google Play.

Appen er blevet downloaded mere end 21 mio. gange, og det bringer appen ind på en tiendeplads lige efter Grab og Dominos Pizza.

En vigtig årsag til de mange downloads er, at Too Good to Go nu er aktiv i en række amerikanske byer som New York, Washington D.C., Los Angeles, San Francisco, Philadelphia, Chicago og Boston.

I toppen af listen er et af verdens mest kendte brands placeret: McDonalds. Men også Starbucks og DoorDash, der for nyligt købte Wolt, er placeret højt på listen.

Andre danske apps på listen tæller spillet Subway Surfers, der er udviklet af de danske firmaer Kiloo og Sybo, og som desuden kører på den danskudviklede spillemotor Unity.

Spillet Among Us, der bruger samme motor, er ligeledes på listen over de mest downloadede spil.

Spild af frugt og grønt skal mindskes med ny digital løsning

Too Good To Go rejser nyt trecifret millionbeløb

Erik Damgaard forventer betydeligt overskud i Uniconta i 2021 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs