Watch Medier

Genmab-topchef om tabt voldgiftssag: ”Ked af det og skuffet”

Genmabs nederlag i voldgiftssagen med Darzalex-partneren Janssen giver tiltrængt afklaring, siger selskabets topchef Jan van de Winkel, der kalder det en ”kompleks” beslutning ikke at afsøge en ankesag. Han forventer dog ikke, at nederlaget vil påvirke Genmabs forretning nævneværdigt i fremtiden.

Adm. direktør Jan van de Winkel, Genmab. | Foto: PR / Genmab

I flere år har biotekselskabet Genmab haft en voldgiftssag kørende med partneren Janssen, men i starten af april afgjorde tre voldgiftsdommere sagen til Janssens fordel, og dermed kan Genmab, der har valgt ikke at anke sagen, vaske tavlen ren og se fremad, siger selskabet adm. direktør Jan van de Winkel til MedWatch.

”Vi er helt ærligt lettede over, at vi nu i det mindste har en afgørelse, fordi det har været en sky, der har hængt over selskabet. Flere gange har investorer sagt til mig, at en afgørelse – positiv eller negativ – ville være godt, så længe vi fik sagen af vejen, for hvis der er noget, markedet hader, er det usikkerhed, og det her gav usikkerhed,” siger Jan van de Winkel til Medwatch i forbindelse med selskabets regnskab for første kvartal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs