Watch Medier

FDB Møbler lander rekordresultat – men står nu med forsyningsproblemer

Coops møbelvirksomhed, FDB Møbler, øgede i 2021 omsætningen med 28 pct. i forhold til året før, men FDB Møbler forventer ikke samme udvikling i 2022.

Adm. direktør Ole Kiel, FDB Møbler. | Foto: Peter Hove Olesen

Den danske møbelvirksomhed FDB Møbler, der er ejet af Coop, leverede i 2021 et rekordregnskab, skriver Børsen.

Med en omsætning i 2021 på 195 mio. kr., hvilket er en stigning på 28 pct. i forhold til året før, og en indtjening før skat på 11,4 mio. kr. leverer virksomheden sit største overskud siden sin relancering i 2013.

Adm. direktør Ole Kiel er stolt af resultatet, men forventer, at 2022 ikke bliver lige så ekstraordinært.

”Væksten klinger nok af nu. Vi kommer også til at vokse i år, men det bliver ikke med over 25 pct. Vores eksportvækst er god, men på Danmark alene kommer vi nok ikke til at vokse ret meget i år, fordi folk nu skal ud at rejse,” siger Ole Kiel til Børsen.

Møbelproducenten er i øjeblikket udfordret af manglende egetræ som følge af krigen i Ukraine, og derfor vil FDB Møbler i fremtiden satse mere på træsorterne ask og bøg.

Coops møbelforretning ekspanderer internationalt og åbner egen butik i udlandet

Træbranche i knæ: ”Kampen om træet er blevet større”

Mere fra Watch Medier

Online-banken Lunars norske opkøb bremses: Kan ikke skaffe pengene

Lunar er løbet ind i problemer i sit arbejde med at skaffe kapital til at købe den børsnoterede norske bank Instabank. Den danske online-bank har meddelt det norske finanstilsyn, at den får svært ved at nå deadline i september, fremgår det af børsmeddelelse. (Opdateret)

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs