Watch Medier

Dansk modekæmpe trækker trecifret millionudbytte ud efter trimning og rekordår

Belært af coronatiden har DK Company, der står bag brands som Inwear og Part Two, på to år gjort sig uafhængig af bankerne. Modevirksomhedens rekordresultat i 2021 resulterer i et udbytte tæt på en halv milliard, som både er beredskab og belønning, siger topchefen.

"Trods rekordresultatet har det været det mest udfordrende år i vores 20 års historie," fastslår CEO og grundlægger af DK Company, Jens Poulsen, der udgør ledelsen sammen med tre partnere og direktører . | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Det store danske modefirma DK Company kunne sidste år fejre 20 års jubilæum i et 2021, der både bød på historisk store udfordringer og et historisk højt resultat.

”Først kæmpede vi med nedlukninger i Europa, fulgt af historisk kaos inden for logistik og fragtsystemer rundt om i verden, mens vi stod over for signifikante udfordringer i forsyningkæderne i hele tekstilindustrien,” lyder opsummeringen i årsrapporten, der nu er offentliggjort, efter DK Company i februar meldte hovedtallene ud for 2021, der blev modetøjskoncernens hidtil bedste resultatmæssigt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs