Watch Medier

Oliemilliardær når omsætning på 120 milliarder

Markant fremgang i flere datterselskaber og investeringer udløser et rekordregnskab fra oliemilliardæren Torben Østergaard-Nielsens centrale selskab, Selfinvest. De stigende oliepriser fik koncernomsætningen til at vokse med 81 pct. til hele 120 mia. kr. Det gør Selfinvest til landets fjerdestørste virksomhed målt på omsætning.

Torben Østergaard-Nielsen. | Foto: USTC / PR

Selv om den såkaldte Dan-Bunkering-sag har været ”opslidende og krævende både ressourcemæssigt og økonomisk,” så har retssagen ikke været nogen hindring for en markant fremgang i Selfinvest, der er moderselskab for oliemilliardæren Torben Østergaard-Nielsens virksomhedskoncern.

Det dokumenterer regnskabet for 2021/2022 for Selfinvest, der rummer olie- og shippingkoncernen USTC med bl.a. verdens største leverandør af skibsbrændstof Bunker Holding, logistikselskabet SDK Freja og tankrederiet Uni-Tankers.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs