Watch Medier

Stort underskud i Too Good to Go

Madspilds-appen Too Good to Go tjener langt fra penge og omlægger strategien, så den kan håndtere en kommende krise, skriver Børsen.

Adm. direktør Mette Lykke, Too Good to Go. | Foto: PR/Les Kaner

Too Good To Go med Mette Lykke som topchef og blandt andet it-milliardær Preben Damgaard som investor taber sammenlagt 344 mio. kroner i 2021, skriver Børsen på baggrund af selskabets regnskab.

Et underskud på 344 mio. kr. er mere end en fordobling i forhold til året før, der endte på et tab på 142,5 mio. kr. til selskabet, der arbejder for at modvirke madspild. Too Good to Gos omsætning stiger til gengæld til 493 mio. kr. i 2021.

“Underskuddet er stort set som forventet. Vi kører som vækstvirksomhed med underskud pr. design,” siger Mette Lykke, adm. direktør i Too Good To Go til avisen.

Hun forklarer, at man nu forbereder selskabet på, at det bliver sværere at rejse kapital. Derfor bliver selskabets fokus at skabe en profitabel virksomhed frem for den massive vækstcase.

Hun forklarer dog, at man fortsat venter underskud for hele 2022, selv om selskabet på månedsbasis vil have fokus på at tjene penge.

Mette Lykke: Opbremsningen i tech-investeringer er sund

Configits abonnementssatsning giver pote


Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs