Watch Medier

Lars Seier om trecifret millionunderskud: "2021 har været et fantastisk år"

En shortinvestering mod aktiemarkedet er årsagen til underskud i Lars Seier Christensens investeringsselskab i 2021. Året var fremragende, men regnskabet tager ikke højde for udviklingen på krypto, fortæller Saxo Bank-stifteren, der derimod venter et svært 2022.

Lars Seier Christensen forventer et økonomisk svært 2022, da hans investeringsportefølje er tungt eksponeret mod krypto/blockchain. | Foto: Tariq Mikkel Khan

2021 var et fantastisk år på det globale aktiemarked, men for milliardæren Lars Seier Christensen medførte det isoleret et trecifret milliontab, fordi han har satset mod markedet.

Det var årsagen til, at hans investeringsselskab, Seier Capital, kom ud af 2021 med et underskud på 148 mio. kr. - det tredje år på stribe med minus.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs