Watch Medier

Ejendomsforvalter misser målet og leverer "utilfredsstillende" underskud

Ejendomsforvalteren Newsec rammer skævt af sine forventninger og må indkassere millionunderskud på trods af omsætningsrekord. Adm. direktør vil ikke udtale sig om årsagen.

Kim Andersen har til september siddet på direktørposten i Newsec Property Asset Management i et år. Han kom fra en direktørstilling med ansvar for salg hos If Skadesforsikring. | Foto: PR

Det er langtfra gået som planlagt hos ejendomsforvalteren Newsec Property Asset Management i 2021, viser årsregnskabet, der i år fremlægges flere måneder senere end normalt.

Hvor selskabet sidste år lovede en resultatforbedring fra dengang 7,2 mio. kr. før skat, er det gået stik modsat, så resultatet ender i et minus på 7,7 mio. kr. En tilbagegang på små 15 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs