Watch Medier

Landbobank-direktør ser alvorligt på fremtiden: "Jeg er bekymret"

Ringkjøbing Landbobank forventer et rekordår efter stor fremgang i første halvår. Usikkerhed om den økonomiske situation har dog fået banken til at hensætte flere penge til mulige fremtidige tab. En paradoksal situation, siger adm. direktør John Fisker.

John Fisker, adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank. | Foto: Ringkøbing Landbobank/PR

John Fisker, adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank i mere end 10 år, befinder sig aktuelt i det, han selv kalder ”en paradoksal situation.”

På den ene side styrer banken direkte mod endnu et rekordår, efter at direktøren onsdag har præsenteret et overskud efter skat for første halvår på 707 mio. kr. Samtidig er kreditkvaliteten er forbedret, og kunderne har det godt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs