Watch Medier

SAS nærmer sig teknisk insolvens

Pengene siver fortsat ud af SAS, og omkostningerne ved den milliarddyre pilotstrejke skaber en reel risiko for, at gælden overstiger selskabets reelle formue, vurderer flyanalytiker.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

I slutningen af august offentliggør SAS kvartalsregnskab, men på grund af flyselskabets amerikanske konkursbeskyttelsesproces har SAS allerede nu offentliggjort tal for de to første måneder - maj og juni - af tredje kvartal i det skæve regnskabsår 2021/22.

Ifølge branchemediet Check-in viser tallene, at SAS har samlede aktiver for 60,2 mia. svenske kr. og en gæld på i alt 58,6 mia. svenske kr., og dermed er selskabet kun 1,6 mia. svenske kr. fra at kunne erklæres teknisk insolvent – hvilket er et udtryk for, at gælden overstiger den reelle formue.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs