Watch Medier

Boozt-direktør om rekordlav forbrugertillid: "Vi må ikke være naive optimister"

I et svært onlinemarked med mere tilbageholdende forbrugere har modetøjs-webshoppen Boozt formået at øge størrelsen af kundernes ordrer med 6,2 pct. ”Klassiske købmandsdyder” skal sikre fortsat vækst, siger topchefen.

Den islandsk-fødte tidligere Brøndby-direktør Hermann Haraldsson er fortsat positivt stemt for fremtiden for Boozt, som han har stået i spidsen for siden 2010. | Foto: Boozt/Pr

Det er den ”klassiske stormagasin-model”, der får Boozts omsætning til at fortsætte med at vokse.

I et netop offentliggjort halvårsregnskab for 2022 er modekoncernens omsætning i det første halvår vokset med knap 14 pct., mens den isoleret set for andet kvartal er vokset med 5,2 pct. i forhold til samme kvartal i 2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs