Watch Medier

Parken har kurs mod overskud på kvart milliard

Økonomien er for tiden god i Parken Sport & Entertainment, der i tredje kvartal lavede et overskud på 108,3 mio. kr. og venter et årsresultat før skat på over 250 mio. kr. Det børsnoterede selskab står bag fodboldklubben FCK, nationalstadionet Parken og Lalandia-feriecentrene.

FCK's Roony Bardghji og Lyngbys Casper 'Dani' Winther i søndagens kamp i Parken. | Foto: Jens Dresling

Selskabet bag fodboldklubben FC København, Parken, har fortsat kurs mod et overskud på den pæne side af en kvart milliard kroner.

Det fremgår af det kvartalsregnskab, som Parken har offentliggjort mandag.

Alene i tredje kvartal af 2022 havde Parken et overskud før skat på 108,3 millioner kroner ud af en omsætning på 443 millioner kroner.

Det fremgår, at der har været et overskud på 17,5 millioner kroner på transfers, hvilket vil sige køb og salg af spillere. FCK har blandt andre solgt Pep Biel, mens Andreas Cornelius kom den anden vej.

For årets første ni måneder lyder det samlede overskud på 142,6 millioner kroner ud af en omsætning på 870,8 millioner kroner.

Parken fastholder den tidligere udmeldte forventning om et overskud før skat for 2022 på 255 til 280 millioner kroner. Omsætningen forventes at ramme 1250 til 1300 millioner kroner for hele regnskabsåret.


Mere fra Watch Medier

Udfordringerne tyngede Vestas i 2022

Den danske mølleproducent Vestas oplevede tilbagegang i salget i 2022 og forventer et lavere aktivitetsniveau i 2023, fremgår det af foreløbige regnskabstal. 

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs