Watch Medier

Første black friday-tal viser "flyvende start"

Siden black friday gik i gang ved midnat, har danskerne swipet tilbud og sammenlignet priser i en grad, der tyder på nyt rekordår, lyder meldingen fra Mobilepay og Pricerunner.

4 pct. er salget via Mobilepay steget mellem midnat til kl. 5 om morgenen på black friday i dag, sammenlignet med sidste år. | Foto: Rikke Kjær Poulsen

Allerede i løbet af de sene nattetimer på black friday, der løber af stabelen i landets butikker og netbutikker i dag, har danskerne været i købehumør. I hvert fald udgør salget fra midnat og frem til kl. 5 om morgenen en stigning på 4 pct. i forhold til sidste år, viser tal fra Mobilepay, der står for omkring hver anden betaling på nettet i black week.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs