Watch Medier

Møbelfirma lukker fabrik og siger farvel til 55 ansatte

Svigtende efterspørgsel får igen konsekvenser for jysk møbelfirma, der for nylig gennemførte en fyringsrunde.

Kjeld Nielsen overtog posten som topchef i Tvilum efter Torben Porsholdt i august 2022. | Foto: Pr/tvilum A/s

Møbelfirmaet Tvilum har valgt at lukke en af selskabets Fabrikker i Kjellerup, og derfor mister 55 medarbejdere jobbet, skriver Midtjyllands Avis.

Tvilum har to fabrikker i byen, og den fabrik, som kaldes Kjellerup Vest, bliver lukket. Tvilum opkøbte fabrikken fra Steens Group for to år siden, men svigtende efterspørgsel betyder, at arbejdet på fabrikken nu stopper. 

”Over en længere periode har vi accepteret at køre på lavt blus, fordi vi håbede på og arbejdede på, at efterspørgslen vendte tilbage. Men det ser det ikke ud til, og vi må konstatere, at det ikke lykkedes med de planer, der lå til grund for opkøbet af Steens Group,” siger adm. direktør Kjeld Nielsen fra Tvilum til avisen.

Møbelfirmaets anden fabrik i byen, Kjellerup Øst, producerer primært møbler til Ikea, og her kører forretningen ”udmærket”, lyder det. 

Tvilum foretog tidligere på året en fyringsrunde, hvor virksomheden på grund af faldende efterspørgsel sagde farvel til 42 medarbejdere.

Mere fra Watch Medier

Væksten i Power gik i stå i 2022

Åbningen af nye varehuse løftede ikke salget i elektronikkæden, hvor bundlinjen for første gang i tre år gik i rødt, viser regnskabet for 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs