Watch Medier

Børskandidaten Meew erklæret konkurs

Blot et par uger efter en planlagt børsnotering på den svenske vækstbørs Spotlight er Meews moderselskab nu erklæret konkurs.

Armin Kavousi måte forlade Meew efter afsløringer af forkerte oplysninger. | Foto: Meew Group / Pr

Det sidste punktum i sagaen om startup-virksomheden Meew blev fredag sat i Sø- og Handelsretten, hvor moderselskabet i Meew-koncernen blev erklæret konkurs.

Det skriver Børsen.

I forvejen var tech-selskabet Meew Studios taget under konkursbehandling, og det var her, de fleste aktiviteter lå. Nu er resten af koncernen røget med i faldet.

Det bekræfter kurator Per Astrup Madsen over for Børsen.

Meew skulle have været noteret på den svenske vækstbørs Spotlight 16. marts, men børsnoteringen blev udskudt, da det kom frem, at stifter og direktør Armin Kavousi havde løjet om både sin uddannelse og flere andre ting, ligesom der kom tvivlsomme regnskabsforhold frem.

Efter afsløringen blev Armin Kavousi straks sat fra bestillingen, og hans ejerandel af Meew blev reduceret. Men det var altså ikke nok til at redde virksomheden.

Moderselskabet erklæres konkurs, fordi det har kautioneret for gælden i Meew Studios.

“Der er ikke kreditorer i alle datterselskaber for aktiviteten, og al drift har jo været i Meew Studios. Men dertil er der så afgivet en kautionserklæring fra Meew A/S. Altså, der er en bank, der har penge til gode i Meew Studios, og der har Meew A/S så kautioneret,” siger Per Astrup Madsen til Børsen.

Mere fra Watch Medier

Væksten i Power gik i stå i 2022

Åbningen af nye varehuse løftede ikke salget i elektronikkæden, hvor bundlinjen for første gang i tre år gik i rødt, viser regnskabet for 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs