Genmab fremlægger positive data fra fase 3-studie med middel mod livmoderhalskræft

Reduktionen i risikoen for dødsfald er statistisk signifikant og klinisk betydningsfuld, oplyser Genmab.
Foto: Genmab / Pr
Foto: Genmab / Pr
af marketwire

Genmabs kræftmiddel Tivdak har i et fase 3-studie vist en reduktion på 30 pct. i risikoen for død hos patienter med tilbagevendende eller metastatisk livmoderhalskræft.

Resultaterne sammenlignet brugen af Tivdak med brug af kemoterapi i patienter, der har modtaget højst to tidligere behandlinger.

Det fremgår af resultaterne fra selskabets studie InnovaTV 301, der er fremlagt ved sundhedskonferencen ESMO 2023 i weekenden.

Reduktionen i risikoen for dødsfald er statistisk signifikant og klinisk betydningsfuld, oplyser Genmab.

Studiet med Tivdak viste også en statistisk signifikant progressionsfri overlevelse hos deltagerne. 33 pct. færre oplevede en sygdomsforværring eller dødsfald under behandling med midlet sammenlignet med kemoterapi.

Den objektive responsrate (ORR) samt sygdomskontrolraten (DCR) viste også begge bedre resultater end ved anvendelsen af kemoterapi, skriver Genmab.

Tivdak (Tisotumab Vedotin-tftv) er udviklet i samarbejde med amerikanske Seagen.

Studiet InnovaTV 301 har til formål at understøtte Genmabs accelererede godkendelse af Tisotumab Vedotin-tftv i USA i 2021.

”Sammen med vores partnere hos Seagen ser vi frem til at diskutere resultaterne fra dette afgørende studie med myndighederne med henblik på at bringe Tivdak til flere patienter med behov for alternative behandlingsmuligheder,” siger Jan van de Winkel, der er adm. direktør i Genmab, i en meddelelse.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også