Watch Medier

Strategi

Dansk søgemaskine sikrer sig knap 120 millioner i ny kapital

Danske Raffle.ai, der har udviklet en søgemaskine baseret på kunstig intelligens, har skaffet et trecifret millionbeløb i ny kapital. Størstedelen af pengene kommer fra en amerikansk venturefond, men også fra Vækstfonden, der tidligere har skudt penge i virksomheden.

DLG køber sig ind i insektvirksomhed

Grovvareselskabet DLG har overtaget en ejerandel i selskabet Enorm, der bl.a. laver fluelarver til dyrefoder. Den nye investeringsrunde skal bruges til at opføre en stor fabrik, der kan lave 100 ton larver om dagen

Næstkommanderende i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm, der i 14 år har været en ledende skikkelse hos den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, forlader nu jobbet i Heimstaden.

Danmarks nyeste bank ser ubekymret på konkurrencen

Der er plads i markedet til erhvervsbanken Kompasbank, der har godt seks måneder på bagen. Det siger bankens stifter og direktør, som i højere grad ser Lunar og de etablerede banker som potentielle samarbejdspartnere end som konkurrenter.

ISS vil være klimaneutral i 2040

Den globale servicekoncern ISS har sat som mål at være klimaneutral inden 2040. I de første faser går ISS løs på at reducere CO2-udledningen fra den mad, selskabet serverer i kantiner, med 25 pct. og at gøre sin bilflåde eldrevet.

ISS vil være klimaneutral i 2040

Den globale servicekoncern ISS har sat som mål at være klimaneutral inden 2040. I de første faser vil ISS reducere CO2-udledningen fra den mad, selskabet serverer i kundernes kantiner, med 25 pct. og gøre sin bilflåde eldrevet.

Dømt storfisker sælger sine kvoter

Henning Kjeldsen, der blev idømt en bøde på 54 mio. kr. i sag om snyd med fiskekvoter, afhænder en meget stor del af sine kvoter. Et fiskefartøj under bygning har han også solgt.

Akademikerpension frasælger forsyningsselskaber

Mere end 200 forsyningsselskaber er blevet ekskluderet fra Akademikerpensions investeringsportefølje. Pensionselskabet frasælger nu aktier og obligationer, som svarer til 0,5 pct. af formuen under forvaltning.

Netcompanys danske forretning bliver snart lillebror

Netcompanys jagt på at blive en europæisk storspiller efterlader om kort tid it-selskabets danske forretning som lillebror. Købet af Intrasoft har sat skub i det udenlandske vokseværk, og aktuelt ser topchef André Rogaczewski meget ske i Tyskland.

1 - 25 af 3034

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs