Watch Medier

Strategi

TV-producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til tv-streamingtjenester, blev torsdag forkastet af skuespillere og instruktører i Create Denmark. Det er et skridt i den rigtige retning, mener Producentforeningen. Men de individuelle forhandlinger med tjenesterne kan trække ud til efter sommer.

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

ATP har tjent milliarder på batterifabrik

Som en del af sine grønne investeringer har ATP lagt 1,5 mia. kr. i den svenske producent af bilbatterier Northvolt. Investeringen har siden 2019 givet et afkast i milliardklassen.

DSV vil sende fragtdroner til Ørsted-møller i Kattegat

I samarbejde med energiselskabet Ørsted skal fragtselskabet DSV gennemføre forsøg med transport af værktøj og reservedele med fragtdroner. Også den danske operatør Holo, som arbejder med førerløs teknologi, er en del af projektet.

EU-ministre er enige om at stoppe for salg af fossile biler i 2035

EU’s klimaministre er blevet enige om at stoppe salg af nye fossile biler i 2035 og at styrke kvotehandelssystemet for industri og energi. Klimamålene forhøjes også i sektorer som landbrug, transport og bygninger. Lovpakken skal nu forhandles i Europa-Parlamentet.

Dansk kreditor i SAS: "En strejke vil være en katastrofe"

Med Norges villighed til at konvertere lån til aktier er SAS kommet et skridt tættere på vigtigt mål i redningsplanen, selv om der er lang vej endnu. Dansk kreditor har endnu ikke fået noget tilbud fra det kriseramte flyselskab og frygter en ødelæggende strejke.

1 - 25 af 3945

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs