Watch Medier

Strategi

Biogasproducenter går sammen om at fange og lagre CO2

Fem biogasproducenter anført af en erfaren oliemand er gået sammen om fangst og lagring af mindst 100.000 ton biogent CO2 senest om tre år. Men landmændene vil egentlig sikre nytte af CO2’en på den lidt længere bane.

Indretningstjeneste rejser trecifret millionbeløb

Den danske abonnementstjeneste Nornorm har rejst et stort trecifret millionbeløb til yderligere global ekspansion af sit indretningskoncept, som går ud på, at virksomheder kan få hele deres kontorindretning på abonnement. Blandt indskyderne er Ikea-koncernens moderselskab.

Saxo Bank dropper børsplaner

Planer om at børsnotere Saxo Bank via en tom børsskal i Holland er skrinlagt. Banken begrunder det med ”udfordrende markedsforhold”.

Danske Swedbank-kunder må på jagt efter ny bank

Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens danske kunder skal ud og finde sig en anden bank. Et nyt partnerskab med Sydbank omfatter nemlig ikke Swedbanks danske kunder. Den svenske banks ansatte i Danmark bliver afskediget.

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab Netcompany er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i samarbejde med selskabet Scytáles. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Nationalbanken fastholder ønske om indgreb på boligmarkedet

Da priserne på ejerboliger var højest, foreslog Nationalbanken et indgreb, der skulle få boligpriserne til at falde. Forslaget fik ikke opbakning hos erhvervsministeren, og priserne faldt uden indgrebet. Alligevel holder Nationalbanken fast i ønsket.

Finansiel uro får biotekselskab til at udskyde børsnotering

Biotekselskabet Resother Pharma har skudt planerne om børsnotering i København i 2022 til hjørne. Ekstraordinær volatilitet og usikkerhed på de finansielle markeder, lyder begrundelsen fra firmaet, der udvikler et nyt middel mod inflammation.

Klagerne over tysk kosmetikkædes netbutik vokser: "Ekstremt problematisk"

Selv om den tyske kosmetikkæmpe Douglas til tidligere har lovet bedring, fortsætter klageregnen fra danske kunder, hvoraf mindst en har valgt at politianmelde kæden. Også E-mærket har øget fokus på netbutikken, der svarer, at man klart ikke er tilfreds med at få negative feedback fra kunder. (Opdateret)

1 - 25 af 4989

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs