Watch Medier

Strategi

Mikkeller i kinesisk øloffensiv

Kina og Asien kommer til at udgøre en central del af Mikkellers fremtid. I et interview med FødevareWatch sætter adm. direktør Kenneth Madsen ord på de tre fronter i den kinesiske offensiv.

NNIT's topchef er bekymret for 2021: "Nysalg er supersvært"

Coronakrisen gør det yderst svært at mødes med kunderne, og det kan gå ud over pipelinen af ordrer for 2021, frygter NNIT's topchef. Men han er også optimistisk, for NNIT's strategi følges "snorlige" og byder blandt andet på et opkøb om året fremover.

Startup etableret af tidligere Maersk-ansatte har over 1000 skibe i folden

To tidligere Maersk-ansatte står bag et selskab, der analyserer sig til reduktion af skibes brændstofforbrug. Foreløbig er over 1000 skibe og rederier som Golden Ocean, Hapag-Lloyd og Maersk Tankers tilknyttet. "Du kan vælge at gøre det billigt, eller du kan vælge at gøre det ordentligt," siger medstifter.

Alm. Brand outsourcer hele kapitalforvaltningen

Efter Alm. Brand har solgt sin bank til Sydbank, har forsikringskoncernen valgt at lægge hele sin investeringsportefølje ud til ekstern forvaltning. Fremover skal Nykredit forvalte 27 mia. kr. for Alm. Brand.

Skatteregning til Ørsted kan blive dobbelt så stor

Energiselskabet Ørsted kan risikere en langt større skatteregning, hvis Skat anlægger samme syn på andre af Ørsteds havvindprojekter som ved to britiske havmølleparker, skriver Finans. Regningen her er på over 5 mia. kr.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.