Watch Medier

Strategi

Exit-operatør sagde farvel til 20 firmaer i 2020

Exit-operatøren Borean Innovation afhændede trods corona en snes firmaer i 2020, og overordnet har de fire danske exit-operatører gennemført mere end 100 exits. Men der er stadigvæk masser af firmaer, der skal finde nye ejere.

Danske Bank tager kampen op om privatkunderne

Danske privatkunder har forladt Danske Bank, og blandt de resterende er kundetilfredsheden ikke høj nok, siger adm. direktør Carsten Egeriis, der i andet halvår vil sætte ind for at forbedre området.

Investorer bestormer dansk fodbold – og de er velkomne

Danske klubber ved, at tiden er inde til at hente både kapital og indsigt, vurderer chefredaktør på det internationale fodboldmedie Off The Pitch efter en række investeringer. Det er dog ikke altid, det går godt. Advokatfirma på vej med M&A-afdeling for fodbold.

Green Hydrogen Systems femdobler sin kapacitet

Nu får indtægterne fra børsnoteringen ben at gå på i Kolding, hvor brintselskabet Green Hydrogen Systems har valgt at sætte anden etape i udbygningen af faciliteter i gang. Selakbet vil dermed inden 2023 vil have en årlig kapacitet på 400 MW.

Nordeas kundetilfredshed blev ramt af negative renter

Da Nordea justerede på grænserne for de negative renter på indlån, blev kundetilfredsheden ramt i både privatsegmentet og blandt mindre erhvervsvirksomheder. Den er dog på vej til at rette sig op igen, siger Nordeas danske landechefer.

CIP forventer benhård kamp om skotsk havvind

Danske CIP og Ørsted repræsenterer hvert sit konsortium i kampen om skotsk havvind i et udbud, hvor der i alt er 12 offentliggjorte ansøgere. Ud af de 12 konsortier og bydere er der i ni af dem repræsenterert olieselskaber.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier