Watch Medier

Løgismose Meyers satser på digital frokostportal

En stor digital satsning skal give Løgismose Meyers en større forretning inden for kantine- og frokostordninger. Den nye ordning går i luften mandag.

Jesper Wacherhausen, direktør med ansvar for it og udvikling hos Løgismose Meyers, står i spidsen for en ny digital platform hos virksomheden. | Foto: PR / Løgismose Meyers

Mandag 14. september går Løgismose Meyers nye digitale frokostportal online. Portalen, som er et led i et større digitalt sats hos den danske madvirksomhed, skal gøre det muligt for kunderne at regulere deres frokost- eller kantineordninger fra dag til dag.

Det skriver Børsen.

"Helt lavpraktisk kan den, der varetager frokostbestillingen, selv gå ind og tilføje, hvis der skal leveres frokost til fire ekstra medarbejdere. På samme måde kan man skifte mellem forskellige frokostløsninger og variere i typen af mad, som serveres på arbejdspladsen," forklarer Jesper Wacherhausen, der er direktør med ansvar for it og udvikling hos Løgismose Meyers, om den nye portal.

Den digitale strategi er blevet iværksat efter nogle urolige år i forbindelse med sammenlægningen af de to fødevarevirksomheder Meyers og Løgismose.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs