Watch Medier

Ekstra Bladet vil hente ekstern hjælp til afdækning af sexisme-kultur

46 tidligere og nuværende ansattes hårde kritik af kulturen på Ekstra Bladet får chefredaktør til at varsle ekstern undersøgelse af kulturen på mediet - både på redaktionen og i den kommercielle afdeling, siger chefredaktør.

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen henter hjælp udefra for at rete op på den interne kultur. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen

En lang række tidligere og nuværende ansatte hos Ekstra Bladet retter i et brev til ansv. chefredaktør Poul Madsen og avisens direktion hård kritik af kulturen på mediet, som beskrives som sexistisk og mandsdomineret. Ekstra Bladet vil rådføre sig med eksterne kræfter for at rydde op og komme problemerne til livs, siger Poul Madsen til Berlingske.

"Vi har indkaldt til en lang række møder. Inden brevet blev offentliggjort, blev vi klar over, at vi skulle tale med praktikanter, løstansatte og så videre. Nu laver vi flere møder og sætter et stort apparat i gang i forhold til uddannelse af ledere. Og så vil vi søge ekstern bistand til en total afdækning af kulturen, for at blive klogere på hvordan vi skal stille regler op for, hvordan vi ændrer de her ting. Det kan ikke nytte noget, at vi selv kigger på det. Det her kræver folk udefra," siger Poul Madsen til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs