Watch Medier

Ekstra Bladet vil hente ekstern hjælp til afdækning af sexisme-kultur

46 tidligere og nuværende ansattes hårde kritik af kulturen på Ekstra Bladet får chefredaktør til at varsle ekstern undersøgelse af kulturen på mediet - både på redaktionen og i den kommercielle afdeling, siger chefredaktør.

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen henter hjælp udefra for at rete op på den interne kultur. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen

En lang række tidligere og nuværende ansatte hos Ekstra Bladet retter i et brev til ansv. chefredaktør Poul Madsen og avisens direktion hård kritik af kulturen på mediet, som beskrives som sexistisk og mandsdomineret. Ekstra Bladet vil rådføre sig med eksterne kræfter for at rydde op og komme problemerne til livs, siger Poul Madsen til Berlingske.

"Vi har indkaldt til en lang række møder. Inden brevet blev offentliggjort, blev vi klar over, at vi skulle tale med praktikanter, løstansatte og så videre. Nu laver vi flere møder og sætter et stort apparat i gang i forhold til uddannelse af ledere. Og så vil vi søge ekstern bistand til en total afdækning af kulturen, for at blive klogere på hvordan vi skal stille regler op for, hvordan vi ændrer de her ting. Det kan ikke nytte noget, at vi selv kigger på det. Det her kræver folk udefra," siger Poul Madsen til Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Danica Ejendomme giver 50 procent rabat på inflationsdrevne huslejestigninger

Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har Danica Ejendomme valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs