Watch Medier

Coop etablerer netbutik med lokale danske fødevarer

I det der betegnes som et forsøg på at hjælpe de små danske fødevareproducenter åbner dagligvarekoncernen Coop nu en ny specialbutik på nettet.

Blandt produkterne på hylderne i den nye onlinebutik finder man bl.a. Agrains chips. | Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain

Fredag åbner onlinebutikken "Smag på Danmark" som en del af Coops onlineunivers.

Her vil det være nemt for danskerne at støtte de små danske fødevareproducenter, der som konsekvens coronanedlukningerne af barer, restauranter og hoteller har haft sværere ved at afsætte deres varer, fremgår det af en pressemeddelelse fra Coop.

"Som et forsøg på at hjælpe de små danske producenter og for at tilbyde vores kunder flere unikke varer valgte vi i foråret at tage flere danske varer fra små producenter ind i vores butikker. Vi så efterfølgende en markant stigning i salget af disse varer, samtidig med at online-handelen voksede," siger Hanna Schaldemose, lokalvarechef i Coop, om baggrunden for at åbne den nye specialbutik som del af Copop.dk Mad.

Blandt produkterne finder man ifølge meddelelsen bl.a. havtornmarmelade fra Bornholm, Kimchi fra Kattinge og økologisk mel fra Nordsjællands Fællesmølleri. Derudover er der også chips og granolaer fra Agrain, der bruger mask, et restprodukt fra øl- og whiskyproduktionen.

Det er planen, at der hver tredje måned kommer nye varer på de virtuelle hylder.

Detailkæde vil hjælpe små producenter uden fortjeneste Iværksætter missede millioner på målstregen – men gav ikke op Mel produceret af ølrester rammer snart Coops nethandel  

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs