Watch Medier

Bang & Olufsen varsler gaming-serie – indgår samarbejde med Astralis

Bang & Olufsen bliver i foråret 2021 klar med første produkt i en ny serie af gaming-hardware. Som led i satsningen har selskabet indgået et samarbejde med det internationale danske esportshold Astralis, der skal være med til at udvikle og reklamere for produktserien.

Astralis Group har i forvjeen andre kommcercielle partnerskaber. Her præsenterer counterstrike-holdet en ny spillertrøje fra Hummel. | Foto: Philip Davali//

Efter et coronaramt halvår træder Bang og Olufsen nu ind i gamingverdenen med et samarbejde med e-sportsfirmaet Astralis Group. B&O vil udstyre spillerne Astralis-spillerne med lydprodukter samt sponsorere Fifa-holdet, skriver Børsen med henvisning til en pressemeddelelse fra B&O.

Samarbejdet skal give B&O indsigt i gamingindustrien og hjælp til at udvikle den fremtidige produktportefølje til gaming, hvor første produkt bliver et sæt hovedtelefoner, som kommer på markedet i foråret 2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs