Watch Medier

Bang & Olufsen varsler gaming-serie – indgår samarbejde med Astralis

Bang & Olufsen bliver i foråret 2021 klar med første produkt i en ny serie af gaming-hardware. Som led i satsningen har selskabet indgået et samarbejde med det internationale danske esportshold Astralis, der skal være med til at udvikle og reklamere for produktserien.

Astralis Group har i forvjeen andre kommcercielle partnerskaber. Her præsenterer counterstrike-holdet en ny spillertrøje fra Hummel. | Foto: Philip Davali//

Efter et coronaramt halvår træder Bang og Olufsen nu ind i gamingverdenen med et samarbejde med e-sportsfirmaet Astralis Group. B&O vil udstyre spillerne Astralis-spillerne med lydprodukter samt sponsorere Fifa-holdet, skriver Børsen med henvisning til en pressemeddelelse fra B&O.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs