Watch Medier

Gorrissen Federspiel har uddelt advarsler efter sager "uønsket seksuel opmærksomhed"

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har det seneste par år haft tre sager om "uønsket seksuel opmærksomhed".

Foto: PR

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har mellem 2018-2020 haft tre sager om "uønsket seksuel opmærksomhed", der har ført til to advarsler og en fyring, skriver Berlingske.

"Det er vigtigt for os som arbejdsgiver at sikre et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og udvikles, og hvor ledelse og medarbejdere, og medarbejderne imellem, indgår i et konstruktivt samarbejde. Vi tolerer derfor ingen former for seksuel chikane eller uønsket seksuel opmærksomhed på arbejdspladsen," skriver Katrine Prien, kommunikationschef i Gorrissen Federspiel, til mediet.

Advokatfirmaet har ikke ønsket at udtale sig specifikt om sagerne eller hvad "uønsket seksuel opmærksomhed" dækker over, men Katrine Prien understreger, at der er fokus på emnet – blandt andet i form af spørgsmål i en årlig trivselsmåling.

Mandag skrev Berlingske, at Bruun & Hjejle tidligere på året har fyret en partner for at udsætte flere kvindelige medarbejdere for seksuelle krænkelser.

Formand om sexisme-debat: "Der skal alligevel noget til, før man sætter store projekter i værk"

Partner i Bruun & Hjejle fyret efter sager om krænkelser 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs