Watch Medier

Arbejdernes Landsbank lukker de sidste kasser

Der er sket et kraftigt fald i brugen af kassefunktioner i Arbejdernes Landsbank, som nu tager konsekvensen og lukker de sidste kasser. En række stillinger nedlægges.

Gert Jonassen, Ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank, prøver at skabe bedre balance mellem indtægter og omkostninger i banken, som døjer med en høj omkostningsprocent. | Foto: Brian Karmark/ERH

Den ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank varmede op til det i forbindelse med bankens seneste regnskab, og nu bliver det til virkelighed.

Banken lukker sine kassefunktioner i de sidste godt 20 filialer, som havde opretholdt kasserne. Det sker, inden året er gået. Det fortæller bankens topchef Gert Jonassen til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs