Watch Medier

Arbejdernes Landsbank lukker de sidste kasser

Der er sket et kraftigt fald i brugen af kassefunktioner i Arbejdernes Landsbank, som nu tager konsekvensen og lukker de sidste kasser. En række stillinger nedlægges.

Gert Jonassen, Ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank, prøver at skabe bedre balance mellem indtægter og omkostninger i banken, som døjer med en høj omkostningsprocent. | Foto: Brian Karmark/ERH

Den ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank varmede op til det i forbindelse med bankens seneste regnskab, og nu bliver det til virkelighed.

Banken lukker sine kassefunktioner i de sidste godt 20 filialer, som havde opretholdt kasserne. Det sker, inden året er gået. Det fortæller bankens topchef Gert Jonassen til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs