Watch Medier

Coronaudbrud og sammenlægninger har udløst 52 danske fyringer i høreapparatkoncern

Kraftigt dyk i salget på grund af udbruddet af covid-19 og effektiviseringer i kølvandet på sammenlægningen mellem danske Widex og tyske Sivantos har fået fusionsselskabet til at fyre 52 af sine ansatte i Danmark. Globalt har selskabet sagt farvel til 350 medarbejdere som direkte følge af coronakrisen.

WS Audiologys hovedkvarter i Lynge, nord for København | Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix

Godt et halvt hundrede ansatte i hørekoncernens WS Audiologys danske afdelinger har de sidste uger og måneder fået en fyreseddel stykket i hånden.

Udbruddet af coronapandemien har kostet dyrt for verdens tredjestørste producent af høreapparater, danske WS Audiology, og samtidig gennemføres en række effektiviseringer i kølvandet på fusionen i foråret sidste år, hvor danske Widex og tyske Sivantos gik sammen og blev til WS Audiology.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs