Bestseller overvejer at åbne flere fysiske butikker

Lavere huslejer på grund af coronakrisen frister Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen til at åbne nye fysiske butikker, skriver Børsen.
"Vi har aldrig fået så mange tilbud om godt placerede butikker," siger Bestseller-ejer Anders Holck Povlsen. | Foto: Joachim Ladefoged
"Vi har aldrig fået så mange tilbud om godt placerede butikker," siger Bestseller-ejer Anders Holck Povlsen. | Foto: Joachim Ladefoged

Som følge af coronakrisen er der kommet så mange tomme kvadrameter i butikkerne, at udgiften til husleje er faldet markant.

Den lavere leje får Danmarks største modetøjskoncern, Bestseller, til at overveje at åbne flere fysiske butikker i de lande, hvor Bestsellers detailkæder er til stede med ca. 3000 butikker, skriver Børsen.

"Vi har aldrig fået så mange tilbud om godt placerede butikker på vilkår, som er helt anderledes end tidligere. Vi skal selvfølgelig være påpasselige. Men vi ser i det nuværende marked gode muligheder for at komme ind på attraktive lokationer til priser, der gør, at vi kan lave en god forretning. Det bliver svært ikke at benytte sig af de muligheder," siger Anders Holch Povlsen, som ejer Bestseller, til Børsen.

Bestseller er tæt på at droppe byggeri af tårn på 320 meter

Bestseller-ejer efter uventet godt regnskab: Vi betaler hjælpepakke tilbage

Huslejekrig mellem udlejere og detailkæder: "Vi er i en akut situation" 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også