Watch Medier

Ny ejendomsfond sprænger rammerne – bliver Nordens største med 14 mia. kr. i kapital

Den nordiske ejendomsudvikler NREP har langt overgået sit mål om at rejse 9 mia. kr. til en ny ejendomsfond. Pensionsselskaber er sammen med Novo Holding gået med i investorkredsen i den nye fond, der vil sætte penge i bl.a. studie- og ældreboliger. Adm. direktør Claus Mathisen fortæller om afkastforventning og investorfordeling.

"Vi går efter et afkast på 17-18 pct. målt over fondens løbetid, som typisk er 10 år," siger Claus Mathisen, topchef i NREP. | Foto: Nicolai Lorenzen

Den nordiske udbyder af ejendomsfonde NREP sætter rekord med sin seneste fond Nordic Strategies IV. Selskabet oplyser, at den har den opnået et kapitaltilsagn på 1,9 mia. euro (godt 14 mia. kr.), hvor den oprindelige målsætning lød på 1,25 mia. euro svarende til 9 mia. kr.

"Vi går efter et afkast på 17-18 pct. målt over fondens løbetid, som typisk er 10 år," siger adm. direktør Claus Mathisen til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs