Watch Medier

Delebilsfirma vil rykke sine aktier fra minibørs til hovedmarkedet

Efter tre år som børsnoteret på minibørsen First North vil delebilstjenesten Green Mobility have sine aktier overført til notering på den danske fondsbørs' hovedmarked. Det vil gøre det nemmere at tiltrække såvel udenlandske som store danske investorer.

Elbil gfra Green Mobility foran Egmont i København. | Foto: PRGreen Mobility

Greenmobility-aktien har i mere end tre år været noteret på den københavnske minibørs, First North, men nu har delebilsfirmaet planer om at rykke videre til hovedmarkedet.

Selskabet vil nu sætte gang i en proces om at få akktierne godkendt til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen Main Market, fremgår det af en meddelelse onsdag formiddag.

Greenmobility forventer at have første handelsdag på hovedmarkedet i slutningen af 2020.

Ved at flytte til hovedmarkedet venter selskabet, at det vil være i stand til at tiltrække et større udvalg af internationale investorer og være i stand til at støtte store danske investorer, der kræver en børsnotering på hovedmarkedet for at investere, skriver Greenmobility.

Selskabet fremhæver, at tiltaget bliver udført uafhængigt af selskabets planlagte kapitalforøgelse i fjerde kvartal for at understøtte selskabets vækststrategi.

Greenmobility-aktien steg umiddelbart efter meddelelsen 10,8 pct. til 123 kr.

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs