Watch Medier

Milliardær i håndkøbsmedicin overdrager flere aktier til børnene

Manden bag de kendte håndkøbsprodukter "de gule fra Orifarm" overdrager nu endnu en stor portion aktier til sine tre børn. De sidder herefter hver især på 30 procent af aktierne og 15 procent af stemmeretten i medicinalkoncernen Orifarm Group.

Hans Bøgh-Sørensen siddder stadig på stemmemajoriteten i Orifarm Group.

En af Danmarks rigeste erhvervsmænd, Hans Bøgh-Sørensen, har gennemført endnu en del af generationsskiftet i den medicinske parallel-importør Orifarm Group og overført en stor portion aktier til næste generation, skriver Finans.

De tre børn sidder nu hver på 30 procent af aktierne og 15 procent af stemmeretten, mens Hans Bøgh-Sørensen fortsat selv sidder på stemmemajoriteten, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs