Watch Medier

Nu rykker elselskaberne ind i elbilmarkedet

Landets energikoncerner buldrer ind på markedet for opladning af elbiler. Verdo i Randers, Aura i Aarhus og jysk-fynske Ewii har meldt sig klar. Nu overvejer også Norlys-koncernen et comeback.

Tore Harritshøj, ad. direktør i Spirii. | Foto: Foto: Thomas Nielsen/PR Spirii

Landets elselskaber, der både huser elnetmonopoler og kommercielle selskaber, styrer nu ind på markedet for opladning af elbiler i private hjem og i det offentlige rum. Det sker samtidig med, at de fremtidige rammer for udfasning af fossile biler nu nærmer sig afklaring i de politiske klimaforhandlinger, ligesom Eldrup-kommissionen i december kommer med anbefalinger til Folketinget om indretning af det danske lademarked.

For få dage siden annoncerede Verdo i Randers en udvidet pakke med ladestandere og bebudede i samme forbindelse også et ladestanderabonnement med det, koncernen kaldte "markedets laveste pris på installation af ladestander ved boligen".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nye danske gasprojekter gemmer sig under Nordsøens overflade

Total Energies har allerede annonceret planer om at udvikle gasfelterne Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord i den danske del af Nordsøen. Efter dem ligger også en række andre danske gasprojekter klar i pipelinen. Analysehuset Rystad forventer gasinvesteringer for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs