Watch Medier

Mikkeller rider med på voksende hard seltzer-bølge

Den danske bryggerikoncern Mikkeller lægger sig nu i slipstrømmen af Carlsberg og andre store producenter med en satsning på danskvand med alkohol. "Vi vil selvfølgelig gerne være frontløbere her i Europa," siger topchef.

Dansk vand med smag og alkohol fra Mikkeller. | Foto: PR / Mikkeller

Det kommer til at være smagen af melon, ananas eller mango og passionsfrugt, som bliver den første spydspids i en nye satsning fra Mikkeller i det hastigt voksende hard seltzer-segment.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse og slutter sig dermed til en lang række af små og større aktører i den danske drikkevaresektor, som gennem det seneste år er gået ind i produktionen af de såkaldte hard seltzers, som groft kan oversættes til danskvand med smag og alkohol.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs