Watch Medier

TV 2 sætter forsvarer prisstigning på hovedkanalen

Den årlige prisstigning på TV 2's hovedkanal holder abonnementsindtægten stabil i et faldende marked, siger TV 2 og kalder prisreguleringen fundamental for at sikre public service-finansiering – og fastholde sportsrettigheder som Tour de France.

TV 2 holder fast i, at kunderne skal betale abonnement på hovedkanalen. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

19 kr. om måneden skal en distributør i 2021 betale til TV 2 for at sende TV 2's hovedkanal videre til kunderne. Det oplyste TV 2 tidligere på året. Prisen stiger dermed med 1 kr. i forhold til prisen i 2020.

Prisstigningen fra årsskiftet er den seneste i rækken, efter TV 2 fra 2012 begyndte at opkræve betaling for sin hovedkanal efter politisk velsignelse til det. I 2012 var prisen 10 kr. om måneden.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs