Watch Medier

EY's nye chefduo hæver ambitionerne: "Som nummer tre er vi ikke der, hvor vi skal være"

Rådgiverkoncernen EY har fået en ny ledelse, der ikke stiller sig tilfreds med en tredjeplads i markedet. Der er vækst på området for skatterådgivning og juridisk rådgivning, som nu udgør en fjerdedel af EY's forretning.

"Sagt på jysk er det et område, vi følger meget nøje. Vi synes, det er superinteressant, og vi er sultne," siger Jan Huusmann om området for juridisk rådgivning. | Foto: Loren Elliott / Ritzau Scanpix

Det er ikke nemt at være ivrig efter at kapre nye kunder i en markedssituation, hvor det at mødes og skabe tillid over en kop kaffe nærmest er suspekt.

Derfor er et coronaramt Danmark en særlig udfordring for Jan og Jan – Jan Huusmann og Jan C. Olsen, der har taget over som den øverste ledelse i revisions- og rådgiverkoncernen EY.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs