Watch Medier

Minkavlere: Krise kan reducere minkbranchen med over 90 procent

Minkproduktionen i Danmark kan komme i en tilstand, hvor under 100 farme producerer mink, hvis der ikke bliver ændret i aflivningsstrategien. Det vurderer Danske Minkavlere, der frygter for branchens avlsgrundlag.

Foto: Finn Frandsen

Mens coronavirussen spreder sig blandt danske minkfarme, frygter avlere for, at branchen vil blive reduceret til mindre end en tiendedel af den nuværende størrelse.

"Hvis det her fortsætter, så er vi under 100 farme, der ikke ligger i zone og ikke er smittet, da de her zoner er så voldsomme," siger næstformand i interesseorganisationen Danske Minkavlere, John Papsø, til AgriWatch.  

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs