Watch Medier

IBM skærer over 300 job i Danmark

IBM reducerer sin bemanding i Danmark betydeligt, erfarer ITWatch. Det skyldes en blanding af coronakrisens indvirkning og global omlægning af virksomheden.

Foto: PR

IBM Danmark skal af med over 300 medarbejdere, erfarer ITWatch. Det er meldt ud internt i selskabet og skyldes effekter af coronakrisen samt en global omlægning af den amerikanske it-virksomhed.

Der er tale om den danske del af en omfattende reduktion i omkostningerne i selskabets EMEA-forretning, der dækker Europa, Mellemøsten og Afrika. Tidligere er det kommet frem, at IBM i Tyskland stod overfor at sende over 2000 medarbejdere ud af døren ifølge en lokal fagforening.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Jyske Banks opkøb får konkurrenter til at opruste

Flere banker skruer op for offensiven i det midt- og vestjyske, hvor Handelsbanken er en af de største aktører. Oven på Jyske Banks køb af Handelsbankens aktiviteter i Danmark ser en højere andel af kunderne sig om efter ny bank.

Scan Global-chef varsler nye overtagelser

Logistikkoncernen Scan global har overtaget et Hongkong-selskab, der giver flere muskler i Asien og passer godt ind i koncernens DNA. Sådan lyder det fra topchef Allan Melgaard, der bebuder andre, nye overtagelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs