Watch Medier

Carlsberg strammer op i Indien efter nye fund

Den danske bryggerikoncern har afskediget en række ansatte og vil have ryddet op i sit indiske datterselskab efter nye undersøgelser. Koncernen identificerede et behov for stærkere intern kontrol, siger pressechef til FødevareWatch.

Foto: Danish Siddiqui/REUTERS / X90172

Carlsberg har afskediget flere medarbejdere og iværksætter en større oprydning i sit indiske datterselskab, efter at det i 2019 kom frem, at der var foregået bl.a. betalinger af indiske embedsfolk og brud på interne retningslinjer i den danske bryggerikæmpes indiske forretning. Det skriver Berlingske.

Over for FødevareWatch uddyber pressechef i Carlsberg, Kasper Elbjørn, tirsdag morgen, at fundene i både en intern undersøgelse og en intern revisionsrapport har været udløsende for afskedigelserne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs