Kun Nordnet-kunder kan købe aktier i børsnotering

Når Nordnet bliver børsnoteret, er det kun kunder hos selskabet selv, som får adgang til at købe aktierne i forbindelse med børsnoteringen.
Anne Buchardt er landechef for Nordnet i Danmark. | Foto: Nordnet/PR
Anne Buchardt er landechef for Nordnet i Danmark. | Foto: Nordnet/PR

Hvis man vil have en luns af Nordnet, når selskabet bliver børsnoteret, skal man være kunde hos Nordet. Det skriver selskabet i en meddelelse, fem dage før selskabet forventer at offentliggøre sit prospekt.

"Ordrer fra offentligheden på køb af aktier i den planlagte børsnotering kan alene afgives af kunder i Nordnet," fremgår det af meddelelsen.

Nordnet har siden september undersøgt muligheder for et nyt ejerskab og i sidste uge lød meldingen så, at selskabets ejere - den svenske investeringsvirksomhed Öhman-gruppen og kapitalfonden Nordic Capital - vil børsnotere selskabet i Stockholm. I den forbindelse håber man at trække nye kunder til.

"Vi er glade for at kunne tilbyde de private investorer i Norden muligheden for at deltage i vores planlagte børsnotering på Nasdaq. At investere i aktier i en virksomhed, hvor man også er kunde, kan skabe et endnu større engagement, som jeg tror vil være med til at påvirke vores udvikling i positiv retning," siger Anne Buchardt, landechef for Nordnet Danmark, i meddelelsen.

Nordnet regner med, at børsnoteringen vil være gennemført inden udgangen af året.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også