Watch Medier

Vaccineforsker er sikker: Dansk vaccine vil også virke

Mandag meddelte Pfizer og partneren Biontech, at de har opnået lovende resultater med en vaccine mod coronavirus, der retter sig mod det samme protein, som den vaccine, Bavarian Nordic og vaccinefirmaet Adaptvac samarbejder om. Det vækker jubel hos sidstnævnte, der nu ikke er i tvivl om, at den danske vaccine også vil virke.

Ali Salanti og et forskerteam arbejder på en coronavaccine, der ligesom Pfizers går efter at ramme corona-virussets såkaldte 'spike'-protein. | Foto: Christian Brasen

Vaccineforskerne i biotekselskaberne Bavarian Nordic og Adaptvac er på rette spor med deres potentielle vaccine mod coronavirus, og en dansk vaccine kommer med stor sandsynlighed nu på markedet i det sene forår næste år.

Så klar er meldingen fra KU-professor Ali Salanti, hvis forskning ligger til grund for arbejdet i Adaptvac, hvor han også er bestyrelsesmedlem.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs