Watch Medier

Waoo løfter priserne i 2021 og føjer sportskanal til sortimentet

Waoo-kunder får prisstigninger på mellem 10 og 30 kr. om måneden i det nye år - til gengæld får de en ny sportskanal.

Foto: Morten Degn

Der bliver skruet op for priserne på tv-pakkerne hos Waoo i 2021, hvor en sportskanal finder vej til sortimentet. Det skriver tv- og internetdistributøren i en pressemeddelelse.

Pakken Waoo Flex, som giver kunderne mulighed for selv at sammensætte kanaler, stiger med 10 kr. om måneden til 119 kr. Pakkerne Waoo Lille TV-pakke og Waoo Favorit TV-pakke stiger begge med 20 kr. om måneden til henholdsvis 299 og 509 kr., mens de kunder, der har Waoo Stor TV-pakke i 2021 kan se frem til en stigning på 30 kr. til 679 kr.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs