Watch Medier

Jutlander Bank sætter tryk på salg af tilbehør til banklånet

Lavrentemiljøet udfordrer fortsat, og kundernes lånebehov er begrænset. Derfor bliver det stadig vigtigere at få solgt produkterne udover det rene banklån, siger Per Sønderup, ordførende direktør i Jutlander Bank.

Per Sønderup, ordførende direktør i Jutlander Bank | Foto: PR/Jutlander Bank

Jutlander Bank har i årets første ni måneder hentet 7000 nye kunder. De kommer både fra de eksisterende markeder og nye afdelinger. Det er den ordførende direktør Per Sønderup godt tilfreds med.

"Vi har taget munden fuld og sagt, at vi vil være den mest personlige og kundenære bank. Og der er et eller andet, der fungerer, for det er over hele linjen, vi får nye kunder," siger han til FinansWatch i kølvandet på bankens kvartalsregnskab, der blev aflagt mandag.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs